Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Klubben er godt i gang med planleggingen av Opeltreffet 2017 på Hove ved Arendal.

Ta kontakt med http://www.opelregisteret.no/kontakt-oss/25-funksjoner/26-treff-kommiteen eller ta kontakt på facebook- for nærmere informasjon.

Påmelding til treffet er avsluttet.

Som det ser ut så langt, så går det mot et rekordbesøk denne gangen.

Absolutte siste frist for påmelding var midnatt søndag 4.juni.


For treffkomiteen
Svein Magne Melsæter

Informasjon Hove Leirsenter
Det er med glede vi ønsker alle velkommen til årets Opeltreff på Hove Leiresenter, som ligger på Tromøya i Arendal Kommune.
Hove leirsenter er en tidligere militær leir, nå et velfungerende kurs og konferansesenter med lokaler og plass som passer godt til biltreff.

Det er første gangen vi arrangerer treff her, men plassen er benyttet ofte til slike og lignende arrangementer. Staben ved Hove leirsenter har god og lang erfaring. Hove har en lang historie. Gamle gravhauger minner oss om vikingtid og Hove gård vitner om stolt gårdstradisjon med røtter fra 1500-tallet. Landets første poteter ble dyrket her. I dag er Hove kanskje best kjent for sine mange arrangementer, og ikke minst Hovefestivalen som ble arrangert frem til 2014.

Vi har som tidligere år bindene forhåndspåmelding til treffet. Dette for å få god oversikt over treffet, økonomien skal bli oversiktlig, og gjennomføringen av utstillingen blir meroversiktlig, og at alle bilene skal bli utstilt klassevis. Som tidligere så blir det deltagerne som skal bedømme bilene. Det er også forhåndsbestilling av måltider, og matbilletter blir utlevert sammen med informasjon ved ankomst treffet. Som tidligere er det tilbud om frokostservering og middagsservering under hele treffet. Arendal catering besørger bespising i flotte lokaler ved

Hovestua. Det blir utlevert matbilletter ved ankomst som må framvises før de bestilte måltider.

For selgere vil det være to garasjer tilgjengelige ved Hovetun for enkel innflytting og avlåsing etter stengetid. Det er også er drivhus ved treffkontoret som kan benyttes om det er ønskelig eller plassbehovet tilsier det. Dette er godt å melde om på forhånd for selgere. 

T04

T03