Har du Opel? Bli medlem og oppnå viktige medlemsfordeler.

Klubben har instruksjonsbøker, dele-kataloger og reparasjonshåndbøker til de fleste Opel-modeller fra 1931 og oppover, som lånes ut eller selges (kopi) til medlemmene. Vi tar også vare på salgsbrosjyrer og annen aktuell litteratur om Opel.

Medlemsmøter

Det avholdes regelmessig medlemsmøter med spesielle temaer, lysbilder osv.

Deler

En viktig oppgave for klubben er å hjelpe medlemmene med deler, dels ved formidling, dels gjennom bekjentskaper.

Teknisk informasjon

Blant våre medlemmer finnes eksperter som kan hjelpe andre medlemmer med råd og veiledning i tekniske spørsmål.

Medlemsblad

Vårt medlemsblad ”Opel- registeret Informerer” utkommer 6 ganger årlig med nyttig og interessant stoff om hobbyen, og er det viktigste bindeledd mellom medlemmer over hele landet.

Lokalavdelinger

For å aktivisere flere Opel-entusiaster rundt om i landet, har klubbens styre startet arbeid for å hjelpe medlemmer i distriktene med å organisere lokalavdelinger.

Treff

Vi arrangerer hvert år Opel-treff i juni måned. Utenom dette arrangeres mindre lokale sammenkomster rundt om i landet.

Forsikring

LMK-forsikringen som medlemmer med mer enn ett års medlemskap kan tegne gjennom klubben på sitt/sine kjøretøy.

Innhold på opelregisteret.no

Her finner du informasjon om alle klubbens registrerte medlemmer, samt teknisk informasjon om de fleste Opelmodeller.

Hensikten med sidene er å skape et miljø der medlemmer kan utveksle erfaringer seg i mellom.
Som medlem får du tilgang til:

• Informasjon fra styret
  • Treff- påmelding og informasjon
  • Artikler fra medlemsavisen
  • Opel-forum hvor du kan diskutere online.
  • Kjøp og salg
  • Oversikt over butikker som gir medlemsfordeler
  • Lenker til andre relevante sider
  • Tips og råd til din bil